We zijn een kleinschalige fokker en zullen dan ook maar af en toe een nestje pups krijgen. De pups worden uiteraard goed gesocialiseerd en laten we opgroeiden onder de meest optimale omstandigheden. We proberen de pups een zo’n goed mogelijke basis mee te geven.

Wij fokken volgens de regelementen van de VH e. V (Verein für das Hundewesen) uit Duitsland. Ons streven is om gezonde honden te fokken met een vriendelijk, stabiel en evenwichtig karakter die hun ras verstaan. De honden zullen fors gebouwd zijn en een langharige vacht krijgen. Ons doel is honden te fokken die als een visitekaartje voor het ras zullen zijn.

Beide ouderdieren voldoen aan de eisen van de rasvereniging.  Ze zijn getest op erfelijke gebreken en zijn goedgekeurd voor de fokkerij. De anatomie en het karakter van de ouderdieren passen bij onze doelstelling.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een pup kunt u  contact opnemen. Wij vinden het belangrijk dat toekomstige baasjes een klik hebben met de oudduitse herder. Om die reden bent u ook altijd welkom om (vrijblijvend) kennis te komen maken met onze honden.

 

 

error: Content is protected !!